Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Lika i döden" by Anna Roos " Book PDF Kindle ePub Free

Lika i döden

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Lika i döden
  • Author : Anna Roos
  • Release Date : January 18, 2019
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3939 KB

Description

Snöflingor dansar ner över kullerstenstorget. Rimfrosten gnistrar pÄ klocktornet och löpsedeln utanför bokhandeln spÄr att den sibiriska kylan snart Àr hÀr. IgÄr var torget fyllt av mÀnniskor. Nu Àr platsen öde, sÄ nÀr som pÄ den nakna mannen som sitter orörlig i kungatronen barnen byggt.
Vera Jansson gjorde sig impopulÀr pÄ sin hemort nÀr hon som ung beskyllde en av stadens entreprenörer för oönskade nÀrmanden. En anklagelse som inte gick att styrka och som hon senare tog tillbaka. Vera har dÀrför inte satt sin fot i Trosa pÄ flera Är nÀr en av hennes barndomsvÀnner hittas död. Samtidigt fÄr hon i uppdrag av sin chef att ansvara för revisionen av ett företag pÄ orten. Hennes Äterkomst vÀcker starka kÀnslor och snart stÄr det klart att smÄ oförrÀtter i det förflutna kan fÄ stora konsekvenser i nutid.
Å-barnen var vad de kallades, barnen som bodde i de pittoreska villorna vid TrosaĂ„n. NĂ€r natten kom kröp de samman framför brasan och lyssnade till Veras fars sagor. »Bara en till«, brukade de vĂ€dja nĂ€r han lĂ€st fĂ€rdigt, men oavsett hur mĂ„nga historier han berĂ€ttade gick solen alltid ned och mörkret sĂ€nkte sig över husen vid Ă„n.
Anna Roos Àr civilekonom, utbildad vid Handelshögskolan i Stockholm. Tidigare har hon arbetat pÄ kasino och var under en tid bosatt i Atlanta i USA. Hon har skrivit böckerna Spel och Pakt som bÄda fÄtt ett lysande mottagande. Nu Àr hon tillbaka med en ambitiöst upplagd spÀnningstrilogi med förankring i vÄra klassiska sagor.


PDF Ebook Download "Lika i döden" Online ePub Kindle